Lidt af hvert

Ny digitaliseret kvalitetssikring sætter standarden

Som håndværker ved du naturligvis hvor vigtigt det er at sikre, at kvaliteten af dit arbejde altid er i orden. For det første er det med til at opretholde dit gode ry og rygte, der er den primære faktor til at etablere tillid over for dine potentielle kunder. Men for det andet er det selvfølgelig også en gældende faktor i forhold til sikkerhed vedrørende arbejdets holdbarhed.

Tidligere har kvalitetssikring været et område, som har krævet ressourcer og ekstra administrationsarbejde. Men nu har moderne teknologi gjort kvalitetssikring til en integreret løsning, som sparer dig tid og ressourcer i sidste ende. For du kan du for eksempel få et system til kvalitetssikring af byggeri i en app, som også samler mange andre administrative discipliner. Det gælder for eksempel automatiseret fakturering, timeregistrering, budgettering og meget mere.

Simpel løsning med et væld af fordele

I appen fra danske Apacta sættes kvalitetssikringen op, så det passer til dine konkrete arbejdsgange. Tidlige digitale systemer til tidsregistrering var temmelig rigide og blev alt for ofte trukket ned over hovedet på brugen. Men i dag er softwaren så fleksibel, at tilpasning til arbejdsgangene er en fast del af løsningen. Det betyder, at omstillingen fra det, der måske har været administreret gennem trivielt papirarbejde, kan løses med et par enkelte klik på medarbejderens mobiltelefon – og så kører kvalitetssikringsprocessen sammen med løn, fakturering til kunder mv. pr. automatik.

Effektivitet og overblik

Ved også at bruge telefonens mobilkamera er det let at hæfte billeder på igangværende sager og få godkendelse via nettet. Det giver den nødvendige dokumentation, som også med et enkelt tryk kan vedhæftes fakturaen til kunden, hvis man ønsker det. Det giver en effektiv og strømlinet arbejdsgang, som både kommer den enkelte medarbejder til gode – men også forretningen og kunderne, som får indblik i det udførte arbejde, der løbende er opsamlet via appen.

Farvel til papirarbejdet

Der er ingen tvivl om, at de digitale hjælpemidler er kommet for at blive. For dem, der ikke gør brug af muligheden går glip af muligheden for at booste arbejdsglæden og skære en stor del af det administrative arbejde fra. Ved at bruge et digitalt kvalitetssikringssystem på app, som er let at bruge af alle, kan du og dine kolleger koncentrere jer om de arbejdsområder, som giver mere mening for jer. Og samtidig er det med til at løfte kvaliteten af arbejdet gennem et redskab, der ofte overstiger kundens forventning til dokumentation og udspecificering af arbejdet.