Lidt af hvert

10 gode gaver til håndværkeren

Fødselsdage og julen er lig med at give gaver til de små og store. Og du søger måske inspiration indenfor gode gaver til håndværkeren? Hende eller ham der aldrig ønsker sig noget, men dog finder glæde i ting der kan bruges i hverdagen.

 
Hvis du søger en god gave til handymanden, finder du her forskellige ideer. Gaveideerne nedenfor dækker både over de praktiske ting som værktøj, men også lidt anderledes ting der kan være lige så gode at forsøde hverdagen med, hvad enten det er den dyre eller billige gaveide.

Nåsehårstrimmer i gave til handyman

Alle mænd får brug en nåsehårstrimmer med alderen, hvis der skal trimmes for synlige lange hår. Og her er en næsehårstrimmer et god redskab til den personlige pleje. Samtidig kan det være en god og billig gave til håndværkeren.

Helt ligesom med hår i næsen, kan trimmeren også tage hår ved ører og øjenbryn, hvor der ofte også kommer uønsket hårvækst.

En god lommelygte

Som håndværker, handyman og næsten alle andre, kan en lommelygte være et ganske rart værktøj at have i nærheden. Og her kender du sikkert til billige lommelygter i plastik der står på hylden, men aldrig virker fordi de er i dårlig kvalitet eller batterierne bliver drænet konstant.

En god lommelygte der er opladelig, kan måske være det helt rigtige valg. Både den bedre kvalitet, som mulighed for at sætte den til opladning, gør den praktisk i hverdagen.

Espressomaskine

En eksklusiv gave til at forsøde livet til kaffeelskeren, kan være en espressomaskine. Det at kunne lave sig en ordenlig kop kaffe, uden faktisk at skulle røre en finger, er nemt. Det er dog en gaveide i den høje prisklasse.

Værktøj opbevaring

Til ham eller hende med værksted eller skur til værktøj og redskaber, her kan den gode gave måske være til bedre organisering. Vægstativ til alt værktøjet der hænge i orden på væggen, Reoler til at få styr på malerbøtter, fugemasse, olier og meget andet som opbevares i forhold til have og bolig. Helt ligesom kasser, værktøjsskabe og andet, kan være noget som personen måske mangler.

Slowcooker

En anden gaveide til køkkenet, kan være en slowcooker. Det er blevet populært med slowcooking, og hvem elsker ikke at få ekstra mørt kød på tallerken. Hvis håndværkeren elsker at stå i køkkenet, kan du overraske ham eller hende med denne eksklusive gaveide til jul eller fødselsdag.

Power Bank

Hvem kender ikke til, at telefonen løber tør for strøm og man er lidt lang væk fra opladeren. Det gør sig selvfølgelig også gældende hvis du er håndværker, for telefonen skal helst virke hele dagen lang. Og derfor kan en Vooni power bank måske være ganske praktisk at have med sig. Der findes mange gadgets, hvor Vooni modellen er i en ganske fin kvalitet både i forhold til at holdbarhed, længde og brugervenlighed.

Skægtrimmer

Mænd vælger enten at barberer sig, lade skægget gro eller bruger en trimmer, så der stadig er skægstubbe. De fleste vælger ikke at trimme sig af dovenskab, men fordi huden sikkert bliver irriteret og rød ved glatbarbering. Og derfor er en skægtrimmer i en god kvalitet, være et uundværlig redskab til den personlige pleje. Hvorfor ikke give en ny skægtrimmer i gave til ham der har alt, men måske ikke opdaterer produkter særlig tit.

Vinkelsliber

Til handymanden kan du give en vinkelsliber i gave, som måske mangler i udvalget af værktøj til boligen. Med vinkelsliber kan du skære, slibe m.m. i fliser, sten og andre hårde materialer, som kan være ganske rart at kunne, hvis du er boligejer.

Parfume

Noget som han sikkert bruger hver eneste dag, er parfume. Og hvad end mærke eller type af parfume han bruger, her kan en ny i samme mærke eller måske i et andet, være en ganske praktisk gave til fødselsdag, jubilæum, julegave m.m.

Robotstøvsuger

Hjemmet skal støvsuges, og mon ikke også håndværkeren finder det småkedeligt helt ligesom de fleste andre. Hvorfor ikke overraske med en praktisk og flot gave i form af en robotstøvsugeren. Slap af i sofaen mens robotten klarer støvsugningen.

Du kan finde flere gaveideer til ham og hende på Gavekom.dk her