Omkring husetUdenfor

100 % miljøvenlige algebehandlinger der virker

Algebehandling af tag eller algebehandling af fliser med 10 års garanti

Uanset om det er dit tag, dine fliser, din facade eller noget helt fjerde, der har fået det grimme, grønlige skær af alger og mos, kan miljøvenlige algebehandlinger få det til at fremstå som nyt igen.

Algebehandling af fliser med 10 års garanti

Er dine fliser blevet grimme og grønne at se på? Så er en miljøvenlig algebehandling af fliser løsningen for dig. Ved sådanne algebehandlinger bliver både skidt, alger, mos og flisepest fjernet. Vælger du at få lavet algebehandling af fliser hos Algefirma, bliver dine fliser imprægneret, så der går mange år, før de får det grimme, grønlige skær igen – faktisk tilbyder de hele 10 års garanti på algebehandling af fliser. 

Algebehandling af tag, der forlænger tagets levetid

Alger og mos på taget er noget af det, der kan give huset et dårligt førstehåndsindtryk. Huset får både et slidt og trist udtryk, når det med tiden bliver farvet grønt af mos og alger. Men det er ikke kun kosmetisk, at mos og alger er et problem. Det kan faktisk også over tid skade og ødelægge taget. Med en algebehandling af tag bliver en væske sprøjtet på teglstenene, som nedbryder de mikroorganismer, algerne og mosset består af. Nedbrydelsesprocessen er langsom, og efter endt behandling kan der gå alt mellem 2-10 måneder, før den fulde effekt af algebehandlingen kan ses. En miljøvenlig algebehandling forlænger dit tags levetid, så vil du gerne undgå den store udgift ved at skifte taget, bør du bestille en algebehandling.  Hos Algefirma tilbyder de miljøvenlige algebehandlinger af tag, fliser, terrasser og facader.