Lidt af hvert

At købe et håndværkertilbud kan være en indbringende investering

Hvis du er håndværker eller har mange års erfaring med håndværk, så er du måske en af dem, som kan fikse og reparere lidt af hvert. De fleste håndværkere er som regel gode til lidt af hvert, også det der rækker ud over deres eget fag.

Langt de fleste håndværkere ser løsninger, hvor andre ser problemer. Derfor er der naturligvis også god grund til at lade sig inspirere af TV programmer som “Fra 1-værelses til strandvejsvilla”.

Fra 1-værelses til strandvejsvilla

Hvis du er en af dem, der endnu ikke har set fra 1-værelses til strandvejsvilla, så ved du højst sandsynligt ikke hvad programmet går ud på. I programmet følger man en ejendomsmægler og en designer, som har 1,5 million kroner at investere for. Ved at investere deres penge i håndværkertilbud, som de istandsætter, håber de på i sidste ende at få råd til en strandvejsvilla. Takket være deres istandsættelse bliver boligerne i programmet mere og mere værd, og deres rådebeløb bliver højere og højere.

Moralen i at inddrage ovennævnte eksempel er naturligvis, at hvis du er håndværker eller ferm på fingrene, så kan det være en rigtig indbringende investering at investere dine penge i et håndværkertilbud.

En profitabel investering

Mange steder rundt omkring i landet er huspriserne så høje, at mange er nødt til at søge udenfor byerne, når de skal købe en ny bolig.

Hvis man er af den støbning, som ser løsninger frem for problemer, så kan det være en rigtig profitabel investering at investere i et håndværkertilbud. I byerne, hvor husene er dyre, kan det være svært at finde et hus, som er indenfor ens budget, men med håndværkertalenter åbner der sig nogle helt nye muligheder for at finde drømmehuset.

Hvis du har mod på at købe et håndværkertilbud, så har du mulighed for at forme og indrette dit drømmehus, og samtidig øge husets værdi, så huset bliver langt mere værd, end hvad du gav for det. En håndværkertilbud er profitabel investering, hvis du har mulighed for at fikse mange af tingene selv. På den måde kan du istandsætte huset billigere, end hvis du skulle indhente hjælp udefra.

Ved at spare penge på istandsættelsen, tjener du også penge i sidste ende. Hvis du bliver bidt af at tjene penge på håndværkertilbud, vil der også være penge at tjene på at købe og istandsætte boliger til udlejning. Det kræver naturligvis at man har mod på at investere en væsentlig del af sin tid i at renovere og istandsætte boliger, men det er før set, at det er en indbringende levevej at investere i boliger. At investere i flere boliger kræver naturligvis også, at man har et økonomisk råderum, som tillader at man kan købe og istandsætte boligen idet profitten først opnås, når boligen bliver sat til salg eller udlejning.

Hvis du godt kunne tænke dig et større økonomisk råderum, inden du giver dig i kast med at investere i boliger, så kan det være en fordel at investere en sum penge i aktier, hvor der er stor sandsynlighed for et positivt afkast. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du lære meget mere om investering her.