IndenforStuen

Bring hygge ind I hjemmet med en biopejs

Hygge er noget vi er rigtigt stolte af at være gode til her i Danmark og vi leder altid efter nye måder at ’hygge’ på.
En måde du kan bringe lidt af den dejlige atmosfære ind i hjemmet, som vi kalder hygge, er ved at installere en biopejs.

Læs mere herunder for at blive klogere på hvad en biopejs egentlig er for noget og hvordan den kan skabe lidt mere hygge i dit hjem.

Hvad er en biopejs?

Meget kort fortalt så er biopejse en helt almindelig pejs, der er gjort langt mere praktisk og miljøvenlige. Det er så at sige en opgraderet version af den gammeldags form for pejs, der kræver både stor kakkelovn og skorsten.

En biopejs behøver ingen skorsten og kan installeres lige der hvor du gerne vil have den. Den kan både købes som en vægpejs men også som en gulvpejs, der står frit på gulvet. Pejsen kan flyttes rundt med som man vil og man kan endda tage den med sig igen, hvis man skifter bolig!

Pejsen er ganske sikker at benytte, så længe selvfølgelig lige tænker dig om og for eksempel ikke begynder at flytte rundt med den, imens der er fyret op for den. Og så er det nok en god ide heller ikke lige at hænge tøj til tørre hen over den eller noget lignende.

Magien ved levende ild

Vi mennesker har en særlig forkærlighed overfor levende ild, som må stamme helt tilbage fra vores forfædre der sad og fortalte og dansede rundt om bålet om aftenen. Det er blandt andet derfor vi elsker at brænde stearinlys af og rigtig mange danskere har en pejs stående i deres hus eller kolonihavehus.

At have levende lys stående et sted i rummet skaber en vis form for hygge, som taler til noget helt dybt inde i os alle sammen. Det er derfor ikke så mærkelig, at så mange mennesker bruger tonsvis af penge på stearinlys hvert vinter og fyrer godt op under kakkelovnen.

Med en biopejs kan du få lige netop den hygge ind i hjemmet – helt uden alt griseriet der kommer meden gammeldags kakkelovn. Slip for den irriterende rengøring og undgå at have et helt lager af brænde liggende et sted udenfor huset.

Hvor køber du den?

Hvis du er blevet overbevist og gerne selv vil have en biopejs, så er internettet det bedste sted at tage hen for at købe et eksemplar til din egen bolig.

biopejs-shop.dk kan du finde et bredt udvalg af biopejse – samt andre former for pejse hvis du skulle have lyst til at kigge lidt på dem også. Kig de forskellige muligheder du har ordentligt igennem og giv dem eventuelt et ring, hvis det er du ikke helt kan beslutte dig.

På biopejs-shop.dk er du sikker på at kunne mindst én biopejs, der falder i din smag