IndenforLidt af hvert

Det er december – på hylden med hammeren og frem med bageudstyret!

Elsker du den gode bagning op til jul? Ja bagning i juletiden er altid sjovt og især, når man gør det op til en glædelig festdag som julen. Læs med her og få nogle gode ideer til, hvordan du kommer godt i gang med julebagningen og får det gjort i god tid.

Sørg for ingredienserne

En af de ting, der er utroligt stressende ved julebagningen, er alle de ting, som man skal bruge til arbejdet. Sørg derfor for at have alle tingene hjemme i god tid, så du ikke på selve dagen skal stresse rundt og lede efter mørk chokolade eller flere kilo mel.

Der er sikkert en del andre, der også bager på netop det tidspunkt du vil i gang. Derfor kan det sagtens ske, at butikkerne løber tør. Eller måske skal du bruge noget meget specifikt til din opskrift? SÅ er det i hvert fald en god ide at komme godt fra start og sørge for at have det hele hjemme og rigeligt af det, så det er klar til brug, når du vil i gang med at bage.

Vid præcist hvad du vil bage

Denne hænger lidt sammen med den for oven, da det jo er lidt svært at finde ud af hvilke ingredienser man vil bruge, hvis man ikke også samtidig ved præcis hvad det er man vil bage.

Men nogle gange kan vi nu godt snyde os selv til at tro, at vi ved præcis hvad det er vi vil, selvom vi faktisk ikke gør det. Hvis du har bagt til mange forrige jul, så har du sikkert en eller anden løs ide om, hvad det er for nogle opskrifter du vil følge. Men er du nu sikker på, at du faktisk også husker hele opskriften?

Der er trods alt gået et års tid, siden du bagte sidst. Det kan sagtens være at din hukommelse ikke husker alle detaljerne længere, så måske du alligevel skal tage et ekstra kig på den opskrift, før du farer ud ad døren for at handle?

Og nu du er i gang, hvad så med lige at kigge til nogle nye opskrifter? Det er altid sjovt at prøve nogle nye ting af og på Valsemøllen kan du finde en masse gode opskrifter på julebag, som du og din familie med garanti vil sætte pris på. Måske du endda finder jeres nye yndlingssmåkage?

Hav det sjovt!

Man kan godt glemme det lidt i al julestressen men husk nu endelig at have det sjovt! Julen er en glad tid, hvor man får mulighed for at bruge tid med familien og måske endda gense gamle venner.

Hiv dine børn eller gamle mor eller far med dig ind i køkkenet og prop noget kagedej i deres hænder. Så kan julebagningen pludselig blive til en fælles ting og en god måde for jer at være sammen på.