IndenforUdenfor

Hvilken gave skal du vælge til gør det selv manden i huset?

Hvis man er sådan en gør det selv mand. Så elsker man også at få noget nyt værktøj. Men nogen gange kan man have svært ved, at finde på noget til gave når fødselsdagen/ julen nærmer sig.

Nej nogle gange må man se tingene fra nogle andre vinkler. Og tænke lidt ud af boxen, og når dette skal gøres, så er Google vores bedste ven. Da løsningen tit findes derude, og i sært når man leder efter gaver. Da der er rigtig mange shops og oplevelsessteder, der rigtig gerne vil sælge en gave til gør det selv typen!

Herunder giver jeg nogle få indspark til, hvad man kunne vælge, hvis man lige pt leder efter gaven til manden i huset.

Gaver som alle gør det selv mænd elsker!

  • Gør det selv manden/ håndværkeren elsker alle en rigtig god og kold øl. Så derfor vil en øl gave altid falde i god jord.
  • Det kan være oplevelsesgaver. Som f.eks. en tur i en ferrari, repelling eller lign. Og du kan finde mange flere oplevelses ideer her https://gaveinspiration.dk/artikler/gave-til-haandvaerker/

Skal det være mindre værktøj til værkstedet?

  • En god boremaskine eller en skruemaskine. Og nogle modeller med gode og kraftige batterier er altid godt.
  • Hvis han ikke har det i forvejen, så er et værktøjsbælte en rigtig god og praktisk ting, som altid kan bruges, når man skal arbejde derhjemme, eller hvor arbejdet nu skal udføres.

Skal gaven være noget af det større værktøj til værkstedet?

  • En bladsuger der også kan puste. Så man f.eks. kan puste alle bladene væk fra fortovet og vejen, efter man har klippet hæk (en gave jeg selv fik og er utrolig glad for).
  • En rundsav hvis han elsker at arbejde i træ.

Så er du på gavejagt til gør det selv manden i huset. Så mist ikke modet, da der er masser af muligheder. Det kunne også være et lille kursus, der har en vinkel med noget indenfor håndværkerfaget. F.eks. hvordan man bygger et bord eller lign. Ja disse kurser findes også.

Man kan også søge på Google på ”gave til håndværker”. Så kommer der også masser af gode resultater frem. Så op med hovedet. For du skal nok finde gaven du leder efter. Og jeg er sikker på, han bliver rigtig glad når han får den!