Omkring husetUdenfor

Køb fundablokke til dit fundament her

Fundablokke bruges til støbning af fundamenter, værende det til et skur, et drivhus, en garage eller et helt hus. Uanset hvad du skal lave et fundament til, så skal der ofte bruges en god håndfuld fundablokke. Den nemme løsning på at få fundablokkene til dit hjem er at bestille det online og få det leveret lige til døren.

 

I denne artikel vil jeg præsentere dig for en række online byggemarkeder der tilbyder levering af de tunge beton fundablokke lige til døren, så du kun skal løfte pegefingrene og klikke på musen ved bestilling.

FC-Beton

FC-Beton er specialiseret i levering af tunge byggematerialer. Det gælder fundablokke, men de levere også andre tunge ting som fliser, sten, granitskærver og grus. Levering er ikke gratis, men de levere i stort set hele landet bar det er brofaste landsdele. Fragtprisen variere alt efter hvad dit postnummer er, men du kan også vælge selv at afhente dine varer. Det gode ved at købe fundablokke fra FC Beton er at de har fokus på kvalitet igennem hele værdikæden, hvorfor du også altid kan tage kontakt til dem skulle du have spørgsmål eller andet.

10-4 Byggemarked

10-4 har i mange år været et af Danmarks førende online byggemarkeder. De er store inden for stort set alle kategorier der falder under værktøj og byggematerialer. De sælger også fundablokke og har prismatch på langt de fleste varer, dog med gældende vilkår. Du finder lokale byggemarkeder 6 forskellige steder i landet, hvor du altid kan hente dine varer, hvis du da ikke vil have dem leveret.

Davidsen

Davidsen er ligesom 10-4 et all-round byggecenter med alt til byggeprojekter inde og ude i hjemmet. Du kan handle online hos dem på davidsenshop.dk og få leveret direkte hjem eller afhente i et af deres 13 byggemarkeder landet over. De har fundablokke og lecablokke i alle størrelser til en fast lav pris der kan konkurrere med de fleste. Derudover er deres webshop lækker at se på og meget intuitiv at bruge, hvilket gør det nemt at handle fundablokke og andet.

Homeshop.dk

Homeshop.dk er også et byggecenter, men modsat de to ovennævnte er det udelukkende et online byggecenter og primært henvendt private. De har også langt flere produkter der henvender sig til den privat husholdning og have. De har dog også fundablokke og du kan altså også bestille dem herfra og få leveret til døren. Du kan altid få telefonrådgivning i dagtimerne og der er gratis levering hvis du bestiller for mere end 3000 kr. – desværre kan fundablokke også kun leveres til Jylland og Fyn.

I stedet for at besøge alle disse online byggemarkeder og se hvad der er billigst, kan du sammenligne priser på fundablokke her. Det er hurtigere og nemmere for dig, så du kan få bestilt og komme i gang med at lave et fundament så hurtigt som muligt.