Indenfor

Maling og vægmaling billigt online

Der er kommet en ny trend indenfor indretning der fokuserer på liv og farve. Vi har gennem mange år været præget af minimalisme og hvide vægge, nu er det på tide at lade farverne skinne i gennem. igen. Der er plads til det hele.

Der er mange der er på jagt efter måder, at lave sit hjem om på, nu hvor minimalismen , på mange måder er på vej helt væk. Her kan du læse mere om hvordan, du får mere farve i dit hjem.

Farve og tekstur

Det er en ny trend på vej der handler i stor grad om farve og tekstur. Dette er en trend du nemt kan opnå selv med billig maling, og få liv og farve ind i dit hjem. Med maling er der ingen begrænsninger. Du kan som sådan også male hvert rum i en ny farve, for at få et spændende og levende hjem. Det gjorde man tit i de store herskabshuse i gamle dage, dette havde sin storhedstide  på 1700-tallet. Alle rum havde en ny følelse og farve, med et nyt formål. Du kan nemt gøre det samme og bruge vægmaling for at skabe forskellige følelser og stemninger i de forskellige rum.

Det er noget du fint selv kan gøre, uden professionel hjælp. Du vil blive overrasket over hvor stor forskel det udgør med lidt farve på væggene. Du kan manipulere lys og varme ved hjælp af farver. Et rum kan opfattes som meget hyggeligere og varmere med en flot, dyb farve og koldere og lysere med en sval farve. Mulighederne er nærmest uendelige, og der findes ingen grænser, ud over fantasien, der bestemmer, hvad du kan gøre.

Tekstur er også noget du kan skabe på flere måder. Det kan du for eksempel også gøre ved hjælp af maling. Der findes særlig maling der kan efterligne beton og andre overflader, for at gøre udtrykket endnu mere levende og spændende.

Det er ikke sådan længere, at vi kun har minimalisme i vores hjem. Nu er der plads til personlig stil og præg, og farve og tekstur, siger meget om dig og din personlige, visuelle stil. indretning skal handle om den der bor der, og ikke kun om hvad trenden er lige nu. Det åbner for en masse spændende muligheder der også omfatter tapeter og spændende plakater.

Skab dit eget udtryk og giv hvert rum en ny farve, det bliver levende og spændende, og du kan få meget mere ud af dit hjem, ved at give de forskellige rum, forskellig stemning. Uanset hvad du er til, så findes der en farve for dig. Tit skal der ikke mere til, end en omgang maling, for at lave en god renovering, og du kan nemt skabe en smuk stemning i dit hjem.