Lidt af hvert

5 gode ideer til valentinsgave til håndværkeren

Når Valentinsdag står for døren, vil mange gerne glæde deres kære med en sød og gennemtænkt gave. Har du en dejlig håndværker i dit liv, der fortjener en særlig påskønnelse, så køb en gave der virkelig får både professionelle og gør-det-selv-typerne helt op at ringe.

Her får du 5 gode ideer til, hvordan du kan glæde din håndværker, og du kan læse endnu flere forslag lige her.

Forkæl håndværkeren med drømmeværktøjet

Det siger jo sig selv, at en håndværker vil sætte pris på godt kvalitetsværktøj. Det afhænger selvfølgelig af fagfelt og interesser, hvilken slags værktøj du skal give ham eller hende til kærlighedens fejringsdag. Hvis du får spurgt ind på den rigtige måde, har din håndværker sikkert en ønskeliste af værktøj, som de med glæde vil fortælle.

Om det er en boremaskine, båndsliber eller et skruetrækkersæt, så vil håndværkeren få julelys i øjnene, når de får nyt ”legetøj”.

En espressomaskine skal nok få håndværkeren op

Hvis man arbejder som håndværker, er man ofte tidligt oppe om morgenen – ja, gerne før fanden får sko på. Derfor kan en lækker espressomaskine være den ultimative gave, der vil sørge for lækre morgener med god kaffe i fremtiden.

Derudover vil en espressomaskine gøre det supernemt for den travle håndværker, for han eller hun skal blot trykke på en knap, og kort tid efter er der en kop dejlig kaffe klar.

Kom let over rengøringen med en robotstøvsuger

Når man har en travl hverdag, så er det de små ting, der betyder noget. En robotstøvsuger vil gøre livet langt nemmere for håndværkeren, der ikke gider det huslige og gerne vil spare tid i hverdagen. Dermed slipper man for at skulle finde støvsugeren frem, når der er lidt nullermænd i hjørnerne. Det tager robotstøvsugeren sig nemlig let af, mens man er ude af huset.

Væk langsomt håndværkeren med naturligt lys

Særligt i de mørke og kolde måneder kan det være ekstra hårdt at komme ud af dynerne om morgenen. Hvis din håndværker fortjener at vågne mere afslappet og morgenfrisk, så er en lyslampe en god investering.

En lyslampe fungerer både som lampe og vækkeur, hvor den vil simulere en langsom solopgang med gyldent lys, der naturligt stimulerer til opvågning. Det giver både en behagelig vækning, men er samtidigt også en langt mere naturlig måde at vække kroppen til dagens strabadser.

Inviter ud til en dejlig oplevelse sammen

Tid er kostbart, og du kan derfor sørge for, at din håndværker får en dejlig oplevelse i selskab med dig selv eller en anden kær. Dermed får I nemlig tid til at være sammen, nyde hinandens selskab og skabe fælles minder.

Mulighederne er mange, og det kan være, at I skal spise en lækker frokost, tage til ølsmagning eller måske sejle med RIB-båd. Sørg for at ramme håndværkerens særlige interesser, så oplevelsen bliver endnu mere speciel, fordi du tager del i den.