Lidt af hvert

Guide: Gode gaver til din håndværkerfar

Har du en far, som elsker at gøre alting selv? Hvis der skal bygges en hems på dit soveværelse eller hvis der er en ødelagt teglsten, der skal udskiftes, så er det ham der klarer den? Så er han nok også den type far, der har meget svært ved at komme på gode ønsker til jul og fødselsdage.

Og det kan være rigtig svært at finde på en gode gave til far. Heldigvis har vi en masse gode idéer til, hvad man kan give sin far i gave. Det er nemlig noget vi har arbejdet med længe. Læs mere om vores historie GaveAvisen.dk.

Oplevelser giver gode minder

Når man skal give en gave til faren, der har alt, så kan det være en god idé at give en oplevelse. Sådan en oplevelse kan både være en, som han kan nyde selv – eksempelvis et ølbrygningskursus. Men det kan også være noget, som I kan gøre sammen bare dig og ham, eller måske hele familien. Tager I eksempelvis på Bridgewalking ved Lillebælt, er i garanteret et hyggeligt minde, som I alle vil huske mange år fremadrettet.

Der er et hav af forskellige oplevelse, som man kan give til sin far. Hvis han eksempelvis har benzin i blodet, kan en tur i en Lamborghini eller måske et motorcykelkørekort være den helt rette gave. Er han mere til whisky og røverhistorier med alle kammeraterne fra de gode gamle dage, ja så kan det give god mening at give dem alle en whiskysmagning i oplevelsesgave.

Grej og værktøj

Er oplevelsesgaver ikke lige det, som din far skal have i år? Så kan det være, at du skal vende blikket mod kvalitetsværktøj eller grej, som han kan bruge til sine hobbyer. Som han sikkert har fortalt dig mange gange, så kan man aldrig have for meget værktøj – og det giver i hvert fald ikke mening at købe billigt skrammel. En god skruetrækker holder for evigt, men der er ingen grund til at man ikke kan have to. Det samme gælder naturligvis for skruemaskiner, båndslibere og så videre.

Og grej skal man heller ikke gå ned på. Hvad end det er en solid lommelygte, der både kan hænge og stå, eller om det er en avanceret cykelcomputer, så skal din far nok blive glad for gaven, der passer lige til hans hobby.