Lidt af hvert

Få styr på arbejdskalenderen som håndværker

Når du skal holde orden på både savn og hammer, så er det måske meget rart, at du ikke skal forholde dig til tiden og kalenderen på samme tid.

Hold orden i planerne

Når du bruger en digital TimePlan Software, er du sikker på at kunne administrere tid din arbejdstid. Det er også rart at kunne adskille hverdag og arbejde med din kalender. På denne måde kan du have øje for det, der er meget vigtigt. Nemlig dit håndværker-arbejde.

Timeplan Software gør det nemmere for dig

Når der både skal passes børn, hus og have og du på samme tid har et krævende job, så er det smart med en elektronisk kalender, der lige kan give dig overblikket. Der er intet rarere end at styr på sagerne, så du kan bruge tiden på alt det sjove. Alt dette hjælper Timeplan Software dig med.

Et smart overblik

Du kan arrangere møderne, de sjove firmafester og ferieplanerne. Det er bare smart. Du kan endda også holde overblik med kollegaernes kalendere og synkronisere med deres. Så kan du også vide, hvordan deres hverdag og job hænger sammen. På denne måde kan I arrangere fede begivenheder sammen og vide hvilke dage, I sammen som kolleager kan lave fede arrangementer. Læs mere om Timeplan Software.

Når du er på farten

Når du skal hjælpe dig selv med at holde overblik, kan du kode det det ind i din Timeplan Software. Når du sidder i toget eller på bagsædet i bilen, så kan du skrive planerne ind. Her kan du lave et smart overblik over dit liv.

Timeplan Software er perfekt i arbejdslivet

Det smarte ved Timeplan Software er også, at det kan bruges til at administrere HR-opgaver. På denne måder sparrer arbejdspladsen omkostninger og kan bruge pengene på medarbejdernes trivsel for eksempel. Det hjælper arbejdet til at holde styr på forskellige skemaer, møder, til at regne ud hvor mange medarbejdere der skal bruges på respektive opgaver. Det er drønsmart.

Også en fordel i hjemmet

Vil du gerne sparre tid i hjemmet? Vil du bruge mere tid med kæresten eller ægtefællen, børnene, huset, haven og hjemmet? Så kan du med god grund ordne dine sager i kalenderen og få det overstået. Du kan også matche det med din kærestes Timeplan Software. Her kan I for eksempel lave madplaner, forskellige opgaver i hjemmet eller I kan arrangere kæresteaftener eller hyggetid med hele familien. Så er det hele samlet. På denne måde kan I bruge tiden på alt det vigtige.

Overskud i hverdagen

Det bedste ved at samle planerne ved hjælp af Timeplan Software er helt sikkert, at du får overskud til alt det sjove. Selve programmet og idéen er smart, men smartere er det, at du kan bruge tiden på at have det skønt – på job, i haven, huset eller sammen med familien.

TimePlan Software