Udenfor

Find de bedste og billigste priser på nyt tag

Skal du snart have skiftet tag? Så er du sikkert netop nu på jagt efter de bedste og billigste priser på det nye tag. Det koster ofte mange penge, når du skal have skiftet tag. Det er også derfor, at mange ser på det nye tag som en investering, som man håber tjener sig selv hjem igen, når huset skal sælges på ny.

Selvom du anser dit nye tag for at være en investering, så vil du sikkert gerne gøre en god investering. Vi har samlet nogle råd til, hvordan du kan finde den bedste pris på dit nye tag.

Brug en prisberegner

Noget af det første, du kan gøre, er at bruge en prisberegner. Tjek her og find ud af, hvad prisen på dit nye tag ca. kommer til at være.

En prisberegner er rigtig smart. Det eneste du skal gøre, er at indtaste diverse informationer om dit hus og dit tag. Dette er fx informationer vedr. husets type og tagets hældning. Derudover skal du også oplyse, hvilket tag du ønsker dig at få lagt. Hvilke ønsker har du, når det kommer til isolering, tagrender, kviste, osv.?

Når du har indtastet disse informationer, klikker du på “Beregn pris”, og så får du efter kort tid et bud på, hvad dit nye tag kommer til at koste sådan ca.

Dette er en glimrende metode for dig, som gerne vil sikre dig, at du får lagt dit nye tag til den helt rigtige pris. Ved at bruge en prisberegner kan du nemlig få et praj om tagets pris. Dette stiller dig bedre, når du skal ud og indhente tilbud og forhandle med forskellige firmaer.

Indhent forskellige tilbud

Det næste tip til, hvordan du kan få de bedste priser på et nyt tag, er ved at indhente mere end ét tilbud. Det er en god idé, hvis du ringer rundt til forskellige håndværkere og firmaer. Du præsenterer det enkelte firma for din opgave, og du får tilbudt en pris. Herefter ringer du rundt til andre firmaer og gør det samme.

På den måde kan du, hvis du er lidt smart, stille de forskellige firmaer i konkurrence med hinanden. Hvis et firma vil have mange penge for opgaven, kan du fortælle dem, hvilken pris du har fået et andet sted. Hvis de gerne vil have din opgave og anlægge dit nye tag, så er de altså nødt til at give dig en bedre pris. Hermed kan du sandsynligvis få presset priserne på det nye tag i bund.

Spørg dine bekendte

Det er også altid en god idé at spørge rundt i sin omgangskreds, når man er på udkig efter en dygtig og billig håndværker. Måske har nogle af dine bekendte en håndværker, som de kan anbefale dig?

Dette er en nem måde at finde en håndværker, som man er mere eller mindre sikker på, er et godt valg. Hvis nogle af dine bekendte har været tilfredse med håndværkeren, er du det nok også.