Omkring husetUdenfor

Forlæng levetiden på dit hus med en algebehandling

Der er masser af ting, der skal istandsættes og holdes ved lige, når man har et hus eller generelt er ejendomsejer. Hvis man ikke holder tingene ved lige, så risikerer man blot at problemerne hober sig op og til sidst bliver alt for uoverskuelige. Det gælder også, når det kommer til dit tag, terrasse, trægavl eller hegn.

Er dit hus blevet en smule trist at se på her på det seneste? Er der begyndt at vokse grimme grønne plamager af alger rundt omkring på dit tag eller på din terrasse? Få gode råd her til, hvordan du håndterer problemet og igen får et hus, som du kan være stolt af.

Kan du klare det selv?

Hvis du er en rigtig gør-det-selv person, så kan du nok godt være fristet til selv at klarer ærterne og få de grimme alger væk igen. Og det kan du da også sagtens, så længe du er villig til at lægge din tid og energi ind i det. At fjerne alger fra for eksempel dit tag kan nemlig være en lidt større proces – især hvis det drejer sig om et lidt større hus, og hvis algerne allerede har spredt sig godt og grundigt.

Du vil formentligt mene, at du kan spare mange penge ved selv at klare det. Og det er formentlig også helt rigtigt, hvis du altså er klar over, hvad det er, du laver. Men hvis du aldrig før har prøvet at fjerne alger fra tage, terrasser eller andre hårde overflader, hvor der kan vokse alger, så kan det i sidste ende godt komme til at koste dig dyrt. Du lægger først og fremmest rigtig meget ubetalt arbejdstid i selve opgaven med at fjerne algerne, og så er der selvfølgelig også risikoen for, at du kan komme til at gøre noget forkert undervejs og dermed gør mere skade end gavn.

Hvis du dermed er det mindste i tvivl om dine egne ever for at kunne fjerne alger fra dit hustag eller hegn, så er det måske bedre lige at ringe efter en professionel.

Køb dig til en algebehandling

Langt den nemmeste måde at fjerne alger fra din bolig er ved at få en anden til at gøre det for dig. Hvis du har pengene til det, så ring efter en professionel, der kan komme ud og give dit hus en god algebehandling.

Priserne vil variere alt efter behandler, og hvor stort et område du har brug for at få renset. Et større hustag vil for eksempel koste mere i mandetimer og dermed også i pris, end et mindre tag ville.

Vælg gerne en behandler, som har mange års erfaring med arbejdet. På den måde sikrer du dig et godt resultat og en lang levetid for dit hus.