IndenforStuen

Monter vinduesfolie og undgå nysgerrige øjne, når du er hjemme

Vi kender det alle sammen, øjne fra gaden eller naboen, der hele tiden finder vej ind ad vinduerne. Det er virkelig irriterende. Heldigvis er der et middel for det. Folierede vinduer, der holder øjnene ude, men solen inde.

 

Det er jo ikke, fordi nysgerrige øjne er et problem. Men når man er hjemme, er man hjemme. Og det vil man gerne være for sig selv og i fred fra andre. Sådan har langt de fleste af os det i hvert fald. Specielt når man er på badeværelset.

Der kan være mange årsager

Måske er I lige flyttet ind i et nyt hus? I så fald kan det være meget rart at få bestilt folie til badeværelsesvinduet. For nogle er det en af de ting, de glemmer. Der er så meget andet at se til, men i dag skal det altså bestilles.

Der er også andre tilfælde, hvor folie på vinduerne kan være en god og behagelig idé. I nogle tilfælde er det ikke kun irriterende og ubehageligt med nysgerrige øjne, når man er på badeværelset.

Det kan være, at du bor lige ud til en stor vej, hvor der konstant kommer mange mennesker. De behøver vel ikke se, hvad der foregår indenfor? Så få smidt folie på vinduerne. Solen kan blive inde, mens øjnene forbliver ude.

Det er hverken svært at bestille eller montere

At bestille folie kan selvfølgelig være besværligt, hvis du ikke ved, hvad du skal bestille. Det er der råd for. Her kan du se, hvad for noget folie, du skal bruge.

Alt efter hvilket projekt, du har, varierer behovet for folie også. Det giver sig selv. Så tryk dig ind på linket og undersøg, hvad du skal brug. Er det til andet end badeværelset, er der selvfølgelig også det, og råd for hvad du så skal købe.

Når du så har valgt. Er det heller ikke det store besvær at få det monteret. Husk disse tre råd, og det vil gå som smurt.

Rengør først vinduet. Rengør det ordentligt – det giver klart det bedste resultat. Sprøjt derefter sæbevand på ruden. Til sidst placerer du foliet på vinduet og skærer det til, så det passer. Processen kan variere, alt efter hvilket folie du har med at gøre

Endelig har du privatlivet tilbage

Hvis du har fulgt rådene her i artiklen og på linket, vil det forhåbentligt gå dig godt. Dine vinduer bliver dækket til, så du kan få dit privatliv tilbage.

Bare husk at følge rådene ordentlig, så skal det hele nok gå. Det er ikke raketvidenskab at sætte folie for vinduerne. Derfor kan det selvfølgelig stadig være en udfordring. Men hvis du prøver dig forsigtigt frem, kan det næppe gå helt galt.

Læs rådene ordentligt igennem, inden du går i gang. Og pludselig er det klaret. Lækre vinduer, der holder øjnene ude og solen inde. Var det ikke lige, hvad du ønskede?