IndenforStuen

Sådan vælger du den rigtige virksomhed til afslibning af gulv

Er dit gulv nedslidt og fyldt med kedelige ridser og hakker, som alt skidt og snavs sætter sig i? Det er vidst tid til en gulvafslibning, men hvem skal udføre arbejdet?

En gulvafslibning er en rigtig god investering. Det vil fornye din bolig, højne boligværdien og skabe et lækkert og flot helhedsindtryk af dit hjem. Selv de gamle og trætte gulvbrædder kan få et nyt udtryk, så der er slet ikke behov for at få dem udskiftet – det er også billigere med en gulvafslibning.

Ved at få en professionel gulvafslibning kan du også bevare din boligs stil og udtryk, frem for at skifte brædderne ud. Når først dit gulv er blevet slebet, har du mange valgmuligheder i forhold til efterbehandling – du vil med sikkerhed kunne finde en løsning, der falder i din smag.

Når det kommer til gulvafslibning, er der nogle ting som er vigtige at vide, så du med sikkerhed får et sundt og smukt trægulv.

Få den perfekte gulvafslibning

Med en professionel gulvafslibning hos Nemovo vil du være sikker på at få et perfekt, jævnt gulv. De kan hurtigt finde frem til den rette løsning i samarbejde med dig, så dine ønsker og behov tilgodeses, samtidig med at arbejdet udføres korrekt og til perfektion.

Kontakt Nemovo til et uforpligtende tilbud – de er yderst professionelle og kan med sikkerhed give dit gulv et helt nyt liv.

Ting du skal være opmærksom på

Der nogle ting du bør vide i forhold til gulvafslibning, så du lettere kan danne dig et godt helhedsbillede af, hvad det indebærer.

Dit gulvs levetid

Et gulvbræt har kun èn bestemt levetid. Det vil sige, at det er begrænset hvor mange gange det kan tåle at blive slebet. Hver gang, man sliber på et gulv, bliver det tyndere – hvor meget dit gulv kan klare, afhænger derfor af træsorten og kvaliteten på dit gulv.

Kroge og kanter

Er det rum, du skal have slebet, indehaver af små finurlige kroge, sjove kanter, eller har du en trappe, der trænger til at blive slebet, kræver det mere end blot en almindelig gulvafslibning.

Priser

Prisen for det stykke arbejde, du skal have udført, er selvfølgelig afhængigt af, hvor storr et område, der er tale om. Prisen kan også variere alt afhængigt, af hvor mange små, finurlige kroge og kanter, du har i det rum, hvor gulvet skal slibes.

Kontakt derfor en virksomhed og få et uforpligtende tilbud.

Trænger dit gulv til at blive slebet?

Dit gulv trænger til at blive slebet, hvis lakeringen er tyndslidt, og/eller der betydelige ridser og/eller hakker i dit gulv – går du hele tiden rundt og får splinter i fødderne, er det en ret god indikator på, at dit gulv trænger til en kærlig hånd.

Ting der slider på et gulv

Nogle ting slider mere på et gulv end andre – så hvor ofte har du egentlig brug for en gulvafslibning? Det afhænger af kvaliteten af dit trægulv, hvor god du er til at passe på det, og om du for eksempel har dyr eller små børn i hjemmet.

Kan du selv slibe dit gulv?

Ja, det kan du godt, men det er et omstændigt og tidskrævende projekt. Hvis du ingen erfaring har med det, anbefaler vi, at du sætter dig rigtig godt ind i sagen – det ville være rigtigt ærgerligt, hvis du ender med at slibe for meget af, og/eller at dit gulv bliver ujævnt og grimt.