Udenfor

Lav en golfbane i haven

Kan du lide at spille golf, så kan du lave din egen golfbane i din have. Der er naturligvis ikke plads til en hel golfbane, men du har sikkert plads nok til et par huller. Så kan du øve din putting med mere hver dag. Det kan give dig noget at slappe af med i hverdagen. Det kan også hurtigt forbedre dit spil betragteligt.

Er du helt ny inden for golf, så har du nok ikke noget golfudstyr. Det har du selvfølgelig brug for. Det er en investering, men det behøver ikke være noget, du køber dig fattig i. Du kan finde billigt golfudstyr og golftilbehør på www.golfexperten.dk.

Det er nemt

At anlægge en golfbane i haven er ikke et særligt stort arbejde. Græsplænen er der jo allerede. Et bed hist og her gør ikke noget. Det giver bare lidt udfordringer til dit spil.

Du skal sådan set bare lave nogle huller, og så er du klar. Så kan du finde dit golfudstyr frem hver dag og øve dig i din egen have. Det giver også god underholdning til børn og gæster.

Vil du have en lidt mere udfordrende golfbane, kan du også lave en bunker og en eller flere vandhazarder. Det er helt op til dig selv – og måske lidt op til pladsen.

Det største arbejde ligger i vedligeholdelsen af banen. Du skal sørge for at slå græsset ofte. Du skal også holde eventuelle bunkere og vandhazarder.

Byg et skur

Skal det være rigtig lækkert og nemt, så byg også et skur. Det giver dig en opbevaringsmulighed til alt dit golftilbehør og din golfvogn.

Byg gerne et godt, isoleret skur, der kan passe godt på dit udstyr. Du vil gerne have det til at holde så længe som muligt. Så det skal ikke udsættes for vind og vejr, når du ikke bruger det. Med et godt skur i haven kan du stille det i tørvejr og læ, og så er det lige i nærheden.

Overvej først grundigt, hvor meget golftilbehør du skal have stående i skuret. Skal du have golfvogne? De fylder lidt, og du skal sørge for, at du får bygget et skur, der er stort nok. Du vil også blive glad for, at det ikke er helt proppet. Hvis du nemt kan gå ind og finde en enkelt ting, så er det meget nemmere.

Har du god plads?

Er du så heldig, at du har en rigtig stor have, så kan du lave en stor bane med det hele. Du kan også bygge et stort skur, så du har plads til ekstra meget golfudstyr og et par golfvogne. Golfvogne vil du blive glad for, hvis du anlægger en stor golfbane.

Har du plads til 18 huller, kan du invitere dine golfvenner til golffest. I kan tage et spil og så grille – alt sammen i din baghave. De kan medbringe deres eget golfudstyr, eller du kan have nok stående, så alle kan låne.

www.golfexperten.dk